High-end interieur projecten

Herkent u dit: u komt in een winkel of bent op een beurs, en u wordt overdonderd door de prachtige presentatie van producten. Nieuwe items krijgen de aandacht die ze verdienen omdat ze verwerkt zijn in een presentatie-stand waar aandacht aan besteed is.

Waar vindt u een bedrijf die deze vorm van interieurbouw tot in de finesses beheerst? Steeds meer zakelijke aanbieders ontdekken dat JPV Services verantwoordelijk is voor de opbouw van high-end presentatie-stands. De nieuwste LED TV producten bij Media Markt staan letterlijk in de spotlights, gepresenteerd in mooie stands. Veelal gecombineerd met aansturing van licht en geluid en uiteraard zijn deze stands fraai afgewerkt. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat high-end interieur projecten begeleidt en volledig opbouwt en afbouwt, bent u bij JPV Services aan het juiste adres. Interieur meubelen die op maat gemaakt zijn voor de presentatie van producten, unieke objecten die een product extra cachet geven bij een beurs en presentatiewanden met verrassende mogelijkheden,

JPV Services installeert en zorgt dat alle elektronica functioneert. Sinds vele jaren plaatsen wij binnen de Benelux bij alle Media Markt vestigingen en diverse andere winkels waar consumentenelektronica wordt verkocht, winkels high-end interieur meubels. Deze meubels fungeren als de presentatie-stands voor grote elektronica leveranciers. JPV Services plaatst in opdracht van haar opdrachtgever de meubels, verzorgt de presentatie van de producten en installeert de demo software.

Qua interieurbouw  en standbouw is alles te realiseren, afhankelijk van uw budget en wensen. Een eerste gesprek met JPV Services over interieurbouw en standbouw is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat we kunnen bespreken hoe uw nieuwe product maximaal de aandacht kan krijgen in winkels en op beurzen.

Zie ook:

ICT Projecten

Narrowcasting

Ontruimingen & tijdelijke opslag