Narrowcasting

Productpresentatie en informatieverstrekking op TV-schermen… de kans is groot dat u dit herkent van de KPN winkels, bij de doe het zelf shop of de Blokker. Door de consument op deze manier te voorzien van informatie, krijgt uw bedrijf een meerwaarde ten opzichte van de concurrentie.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat zorg draagt voor feilloos functionerende in-house bedrijfsfilms of productpresentaties, synchroon op meerdere TV-schermen, dan heeft u een professionele partner gevonden in JPV Services. Deze dienst heet ‘narrowcasting’ en is sinds jaren een dienst van JPV Services.

Onze collega’s hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van narrowcasting systemen bij de KPN winkels. Om onze opdrachtgevers optimale service en kwaliteit te bieden, werken wij met onze eigen ervaren mensen en eigen materiaal. Kleine en grote narrowcasting-projecten verzorgen wij samen met onze opdrachtgevers.

Ook de tussentijdse aanpassing van software indien noodzakelijk, het aanpassen van de content of het toevoegen van nieuwe presentaties (refresh) werken wij uit volgens een minutieus draaiboek dat in overleg met de opdrachtgever is samengesteld. Als uw doel is om uw klant optimaal te informeren en uw nieuws mooi te presenteren, dan is JPV Services de partner met wie u dit kunt realiseren.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek over uw wensen op het gebied van narrowcasting.

Zie ook:

Project / ICT verhuizingen

High-end interieur projecten

Ontruimingen & tijdelijke opslag