Ontruimingen en tijdelijke opslag

In opdracht van o.a. particulieren, woningbouwverenigingen, zakelijke opdrachtgevers zoals parkethandelaren die een vloer moeten vervangen, pandeigenaren, overheden, gerechtsdeurwaarders en curatoren verzorgt JPV services met grote regelmaat ontruimingswerkzaamheden.

Ongeacht of het gaat om het ontruimen van appartementen, garageboxen, magazijnen of bedrijfspanden, JPV Services levert een complete service.

Planning, logistiek en het daadwerkelijk verwijderen van alle goederen wordt door ons bedrijf gepland in overleg met de opdrachtgever.

Het kan iedereen overkomen: brandschade, waterschade of een verbouwing. Waar laat u alle spullen en wie gaat alles zonder schade weghalen en desgewenst terugplaatsen? En waar laat u alle spullen of goederen in de tussentijd? JPV Services is gespecialiseerd in het fysiek verhuizen van huisraad en bedrijfsgoederen. Een garage laten leegruimen of een complete etage die leeg moet?

Een magazijn waarin gewerkt moet worden waarbij noodzakelijkerwijze alle stellingen en goederen weg moeten of een groot huis waarvan de boedel opgeslagen dient te worden en dat bezemschoon opgeleverd dient te zijn? JPV services verhuist, ontruimt en slaat op. Omdat wij gebruikmaken van eigen opslagfaciliteiten kunnen kleine en grote projecten ontruimd en opgeslagen worden.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek over uw wensen op het gebied van ontruimingen, verhuizingen en opslag.