Project / ICT verhuizingen

Bedrijven zijn voortdurend in beweging als het gaat om kostenbesparing en efficiënter werken. Hiervan kan onderdeel uitmaken dat serverruimtes worden gecentraliseerd, vestigingen worden samengevoegd, afdelingen verhuisd en bestaande softwaresystemen worden vervangen door één allesomvattend nieuw softwaresysteem.

Wie op zoek is naar een bedrijf dat bedrijven ondersteunt en adviseert bij projectverhuizingen en ICT verhuizingen, vindt in JPV Services een partner met veel ervaring. In de loop der jaren hebben wij mogen werken voor grote opdrachtgevers als Nationale Nederlanden, Elsevier, ABN AMRO en Adidas.

Eén van de specialiteiten van JPV Services is het verhuizen van ICT in de breedste zin van het woord. Bij het verhuizen van ICT en het samenvoegen van software systemen, dan het samenvoegen van bedrijfsvestigingen op één nieuwe locatie, wordt gewerkt met draaiboeken die tot in detail zijn uitgewerkt. Immers, na oplevering van de nieuwe werkomgeving dient alles vlekkeloos te functioneren. De bureaus moeten op de juiste verdieping staan, alle kabels netjes weggewerkt, de aansluitingen dienen deugdelijk te zijn verzorgd en volgens de laatste DIN-normen dienen alle systemen op elkaar te zijn aangesloten.

Daarnaast is aanvullende service vaak gewenst om gebruikersvraagstukken op te lossen die op de nieuwe locatie aan het licht komen. Bij JPV Services zijn flexibiliteit, kennis en kunde de speerpunten. Ons bedrijf kan meerdere collega’s inzetten op het gebied van ICT: verhuizers, softwarespecialisten en netwerkspecialisten. Zowel de hardware als de software als het aansluiten van alle systemen (het juiste draadje in het juiste gaatje) wordt ons al vele jaren toevertrouwd door de grote spelers in de markt.

De aanpak van ICT verhuizingen vergt een nauwgezette aanpak en controle. Hiertoe maakt JPV Services gebruik van een beproefd ‘dubbelcheck’ systeem, dat waarborgt dat werkplekken echt werken.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek over uw Project/ICTverhuizingen.

Zie ook:

High-end interieur projecten

Narrowcasting

Ontruimingen & tijdelijke opslag