Wie zijn wij

JPV Services is in 2009 opgericht door Jeanic Philippe Veltman. De letters JPV zijn dan ook een afkorting van zijn namen. Na een zeer succesvolle start heeft het economische tij tegen gezeten en moesten de activiteiten gestaakt worden.

Het kenmerk van succesvolle ondernemers is, dat zij door weten te gaan, ook als het eens een keer tegen zit. Onze vader Johan Veltman, wist de zaak over te nemen en heeft deze opnieuw opgebouwd. Intussen heeft Johan een leeftijd bereikt waarop hij wil gaan genieten van zijn pensioen, en mijn broer Jeanic heeft aangegeven niet verder te willen met de onderneming.

Wat nu? Een prachtig bedrijf laten schieten?
Nee! Tien jaar familiehistorie en vele succesvolle projecten laat je niet zomaar lopen.

Mijn vrouw Marielle en ik hebben besloten dat ik mijn vaste baan opgeef, en full time in het bedrijf stap. Van een locomotief gaan wij een sneltrein maken! Het mooie werk van Jeanic -die met lef en tomeloze inzet dit bedrijf op wist te bouwen en de steun van mijn vader Johan hebben er voor gezorgd dat we verder kunnen met een solide basis.

Met dank en respect voor hun prestaties zetten mijn vrouw en ik het bedrijf voort. Gelukkig mogen wij blijven rekenen op de steun van onze medewerkers die na bijna 10 jaar trouwe dienst nog steeds de schouders eronder willen zetten en het avontuur met ons aan willen blijven gaan. Kortom, alle componenten waren en zijn nog aanwezig om dit bedrijf uit te bouwen. Onze trouwe opdrachtgevers hebben ons nooit laten vallen en inmiddels werken wij voor de meesten alweer geruime tijd tot volle tevredenheid.

Met volle trots zetten wij de familietraditie voort….
Mogen wij u ook van dienst zijn met onze specialistische services?

High-end interieur projecten

Narrowcasting

Project / ICT verhuizingen

Ontruimingen en tijdelijke opslag

Ons team is er klaar voor!
Sergej Veltman